måndag 17 mars 2008

The Briza Beach Resort

Nu har vi checkat in på ett nytt hotell i Khao Lak. Ni kan kalla oss för lite lyx-backpackers, för vi tog taxi i två timmar hit och detta stället är lite lyrre säger pappa. Vi träffade några Fritidsresor-svennebananer nere vid poolen och vi undrar vad de betalar för att bo här. Vi betalar 2000 baht/natt, det är ungefär 400 kronor.

Här är stranden jättefin och solnedgångarna är helt underbara. Om man ska klaga på något på det här stället så är poolen lite för varm. Men jag klagar inte, jag tar ett språng ner i poolen även om det inte svalkar så mycket.

Har förresten glömt att gratta både kompisen Charlieboy och moster Maggegull på födelsedagarna den 13 mars – grattis i efterskott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Astrid, jag har firat i dagarna tre!
Ni verkar ha det bra, hänger ni på en ny vända nästa år? Mappa (jag kallar dem så) vill göra en ny sväng till Thailand då.
Kram Charlie

Anonym sa...

Hej Astrid!!! och hej Fredrik och Frida! Det är jätte kul att följa med på er resa men vi blir ju så avundsjuka - Railey och allt -men ni skulle ju stanna där några dagar, så åk tillbaka dit och bo på Railley Village eller Sunset. Kvällarna är somgöttigast när lugnet lägger sig ohc alla Ao-Nang bor reser tillbaka.

Vi kommer självklart på ditt kalas Astrid och vi tycker att du är såå söt och såå duktig på att gå. Här i Bjärred rullar det på och just idag har vi fått snöstorm efter en härlig vårdag i går. Vi lever fortfarande på Österrike veckan som var helt superb! Nu nalkas påsken och då hade vi tänkt att åka till Abbekås och mysa. Vi kommer sakna er där men hoppas snart få se er igen. Stor kram från Tilde, Milton, Pontus och Madeleine