fredag 10 augusti 2012

Sista dagarna med pappa i detta livet

Nu har pappa inte många dagar kvar här säger doktorn. Han kämpar på medan hans kropp tynar bort. Vi fick ta buss- och tågutflykt till Åkarps all-inclusive igår så farmor och farfar fick lite ensamtid med sin lille gosse. Sen bad mamma till Gud att han ska vara extra snäll mot pappa när han kommer till himlen, för pappa kommer nog vara lite trött när han kommer.

5 kommentarer:

familjen Glave sa...

Vi tänker på er dagligen, så fin och underbar som Fredrik är och har varit så kommer Gud att ta emot honom med öppna armar.

KRAM

Marie & Johan sa...

Vi tänker mycket på er.
Fredrik - vi önskar dig all lycka på färden.
Kramar
Marie och Johan
Löfgrens i Klagshamn

Pontus o Catharina sa...

Efter en lång kamp
Fredrik - du har varit otroligt stark och lyckats ge alla dina kära många och viktiga dagar. Frida - din dokumentation, dina formuleringar och dina fina ord och tankar har betytt och kommer att betyda oerhört mycket för oss alla men framförallt för era flickor.
Vi tänker på er. Vi ses i Nangijala.
Kramar Catharina, Pontus, Viktor o Felix

Gustav sa...

Fredrik, jag kommer alltid bevara minnet av dig som en omtänksam, stark och glad vän full av vilja och liv. Du har varit en förebild för mig och jag är tacksam för alla fina barndomsminnen du gett mig.

Jag hoppas vi ses i framtiden!

Kram Gustav

Philip Nilsson sa...

Vi tänker på er flera gånger om dan och allt är fortfarande så ofattbart. Fredrik, jag minns våra fighter som barn, kommer du t.ex. ihåg när vi var på ett varuhus och jag spottade över räcket, jag var så kort så damen som träffades på våningen nedan skyllde på dig eftersom du skrattande stod kvar... Det fick jag nog sota för ;) Eller när jag halkade i komockan och du skrattade så att du kiknade medan flugorna svärmade runt mig. Du är och förblir min favoritkusin och jag är övertygad om att vi syns igen, på ett bättre ställe. 

Frida, dina inlägg är fantastiska och vi läser dem med tårar, det är ett fantastiskt fint minne till flickorna.

Stora kramar från Philip och Aldina i Göteborg