onsdag 19 juni 2024

Gyllebomode

Framme stugan!

Här vill vi sitta och äta glass.

tisdag 18 juni 2024

Vandring Löderup-Simrishamn

Sju timmar tog det och var lätt som en plätt och massa fina vyer. Nu är hon hemma lite lätt bränd på massa olika ställen.

Start camping Löderup

Nu har moster Fanny servat och brett mackor och kört och släppt så nu är dessa töser redo för dagens challenge 50 000 steg. All lycka och tummarna upp!

Rapport från Eastbourne

Varje dag har mamma pratat med storlillan och hon har det jättebra. Maten är lite äcklig, värdmamma är jättesnäll, Lidingökillarna i huset bredvid är jättetrevliga men rädda för allt, vädret är bra, parken är fin, de tycker jag är konstig som läser bok (vi härhemma är lika förvånade) alla är snälla men vi måste köpa busskort och lunchen är mycket dyrare än de sagt och den är jätteäcklig om jag måste vara snål och jag har köpt massa frukt och ikväll tänkte jag köpa en Mcflurry så du måste swisha. Kan du inte skicka några bilder, frågar mamma varje dag. Så igår kom en video från discot och en bild. Det var superkul och vi lärde känna så många! Så är det visst på kyrkdisco.

måndag 17 juni 2024

fredag 14 juni 2024

Så stora!!!

Ett snabbt möte på Atrium med Kjellbergs som skulle på student.

Nyvaken och i packtagen

Vi gratulejrar och denna kan väl inte väga mer än 23 kilo mamma?

Idag firar vi

Den blev ju superfin. En liten jordgubbsbomb. Säger storan som inte märker att mamma tappat stinget för det är aldrig hon som får pynta tårtorna längre.
Men iallafall, supergulliga lillasyster våra hjärtans pärla och Marguerit har namnsdag imorgon. Det har varit skolavslutning och storlillan är nästan frisk och ska åka iväg på konfaresa imorgon. Så det firar vi!

Pappa hemma från Schweix

Och vi fått klockor!

torsdag 13 juni 2024

På jakt efter Frank

Sprall i brallan

Dopp i Abbekås

För två veckor sen! Denna stora fina tjej som ska packa väskan imorgon och på lördag kl 5 är det dags i arla morgon att bege sig mot England och ett stort äventyr.

Med farmor och farfar

Idag var det bara Astrid som kunde följa med på smaskig lunch på Katrinetorp. Det var mycket gott tyckte hon, innan hon begav sig mot Bjärred och träff med gamla kompisarna. Storlillan har hög feber efter sitt Lisebergsäventyr i helgen. Så det var snopet att missa skolavslutning, finlunch och sen stora festen ikväll, och kanske för den förlusten föll flest tårar.

Nu går jag i trean

Spännande skolavslutning

Igår var det storbråk här. Det var mamma och Frank som bråkade. Sen sa Frank förlåt imorse men mamma sa att hon knappt orkade fika efter skolavslutningen idag så ledsen hon var. Och så grät hon lite. Då sa Frank förlåt igen.
Sen under tiden mamma varit iväg och lämnat lillan på förskolan har Frank ätit hela frukosten, stängt av tvn och gått till skolan, fast de inte hann välja finkläder igår. Fika, ska man ha fika, sa Frank. Nej finkläder. Och det har han nu alltså valt, så det blir spännande att se kl 9 på skolgården vad det blev.

onsdag 12 juni 2024

Bernie hemma igen

Han har varit vilse på förskolan i flera månader. Men nu är alla samlade igen, Lollo, Lollo och Bernie, dock med rumpan bar.

En fredag på ett trädäck

En sötnos i stugan

Från mormor 79 firande

Kronprinsen igår

Fast det var rätt stökigt att äta kvällsmat där så det gör mamma nog inte om. Sen på vägen hem sprang vi på en gammal klasskompis till mamma som genast ville veta om det var samma pappa till mammas alla fyra barn. Och det tycker mamma är en av de fräckaste frågorna man kan ställa när man just har setts så hon svarar som hon brukar. Sen när hon ska förklara för Frank på vägen hem varför hon svarar sådär så kommer det en tant som tycker Margit är söt men det hör inte riktigt mamma så då tycker Frank synd om tanten. Sen var vi hemma i lugnan ro och det var jätteskönt.

Imorse

Var det svettigt. Mamma blev 9 minuter sen till jobbet. Frank hade hotat med att ta ipaden och stanna hemma från skolan om mamma inte tog fram kläder till honom. Och lillan var lite grinig. Så det tog kanske två minuter extra. Så egentligen skulle hon kanske bara varit 7 minuter sen men det är ju inte så himla stor skillnad.

När Astrid hämta igår

Chill efter skolavslutningen

Lite skoskav, berättat om alla sina A:n, sen så är det fest ikväll såklart.