söndag 15 september 2024

Sista myset

Dags säga tack och adjö till denna fina helg. Imorgon är det måndag igen!

Göra efterrätt

Man ska äta med ögat också förstår du.

Septembernjut

Söta fyra

Abbekås

Å kantareller plockade igår!

lördag 14 september 2024

fredag 13 september 2024

Party hard at Bakfickan

Börjar packa för Parga

Och mamma borde veta bättre än att visa lilla spelaren för lillan när hon håller på att packa dvds för lilla spelaren har ett alldeles speciellt sug i sig.

onsdag 11 september 2024

En liten påminnelse

Kom från moster Fanny ikväll. Fast mamma hade redan tänkt. Att för 20 år sedan så var det en strålande sommardag som avslutades i en ljum sommarkväll och det skålades friskt på Långa längan i Bjärred och det dansades på runda fötter in på småtimmarna nästan. Och någon från ett annat liv spelade trummor och det var en massa kompisar från förr som firade en bröllopsdag. Sen sa mamma till pappa att nu får vi nog åka till hotellet. Men den historien får vi ta en annan gång.

söndag 8 september 2024

Kräftor!

Grattis världens bästa Inez

Idag fyller du 15 år! Vilken gåva, vår fenomenalt sociala Inez.

Lillsöten godnatt

Tack för igår

Bästa kräftskivan innan den ens hade börjat!

fredag 6 september 2024

Varma september

En vitsippa och en maskros tittar fram.

Gäststugan

När mamma städar och röjer kommer lillan ut och upptäcker gäststugan. Då säger hon sova och vill ta av sig alla kläder. För uppe i överschlafen är det mys. Där ligger även kvar en gammal kakpåse sedan sist när Alicia sa man inte fick äta i sängen. Men det bryr sig inte lillan om så hon vill ha en ny kakpåse idag igen. Och det får hon för mamma ska städa iordning för kräftskivan och klippa lite gräs fastän Peter egentligen vill göra det. Men mamma kan inte leta sniglar när gräset är såhär långt. Fast Peter sa sist att man kan ta det lugnt också bara. Och då sa mamma jag vet.

Lekt med lera

Lite små spår och smårester men städat och klättrat upp och satt tillbaka på hyllan. Stora lillan!

onsdag 4 september 2024

Från Margits lärlogg

Lär sig en massa om dimensioner och allt möjligt. Kommer bli värre mattesnille än alla syskon hitintills! Och det vill inte säga lite.

tisdag 3 september 2024

Hämtad i hettan

Storasyster

Idag var det morgonmys med Pippi som var så mysigt så då ropade lillan efter Astris och sa Aasstris hela vägen på cykeln till förskolan sen. Och Frank fick följe av världens bästa Astris till skolan så han fick också lite morgonmys.