lördag 31 augusti 2024

torsdag 29 augusti 2024

lördag 24 augusti 2024

Snart en vecka sen

I söndags var storan med Jacob och lillan på bibblan. Sen åkte Jacob till Kenya i tisdags och vi grät och Astrid var uppe till fyra på natten och vinkade av och sa prata inget med mig imorgon. Var allt det knappt en vecka sen undrar mamma? Vart tar tiden vägen undrar hon? Samtidigt känns varje vecka nästan som en månad, så mycket som det hinner hända. Så detta och en massa annat har hänt denna vecka. Flera fester har det varit, skolan har börjat, Astrid har fått barnvaktsjobb hos grannen, storlillan ska på spelarutbildning, lillan är helt inskolad på nya dagiset, Frank har haft örongångsinflammation, Sanny har varit på besök, lillan kan räkna till tio! Och mycket mer. Som att det är bokat resa till Parga och till Badgastein. Det kanske var förrförra veckan men det var så mycket bestyr med det i mammas huvud så det låg kvar som ett sjok även över denna. Och nästa vecka kommer Julian och mamma har fått instruktioner om att inte fråga om när han blev kär och inte säga något som hon någon gång fått berättat för sig av storlillan. Annars får hon vara precis sig själv.

Möte på väg hem

Tidiga loppisjägare

torsdag 22 augusti 2024

Väska på väg till fik

Nya väskan måste med.

måndag 19 augusti 2024

Sommarkvällar och Jacob åker till Kenya imorgon kl 6

Idag har vi sagt hejdå till Jacob och mamma grät en skvätt och lillan grät och ville inte han skulle gå. Och Frank tittade upp från ipaden och sa hejdå bara. För han kommer ju hem till jul.

fredag 16 augusti 2024

Automat hör till

Häng

Bouillabaisse i Vik

Lugn och skön morgon

Idag tar vi det stilla. 16 augusti är för evigt en speciell dag eftersom det var då flickornas pappa lämnade jordelivet. Idag är det 12 år sedan. Det är både många år och en kort tid i evigheten.

torsdag 15 augusti 2024

Bada balja

Chilla

Nudlar och lek

Det är varmt idag!

Framme i stugan

Och Lollo och Lollo är här och snart kommer sanny momo och alidisa!

tisdag 13 augusti 2024

Astrid på Söder

Och Jacob köpte två böcker här och det var tydligen så kul att hon inte kunde sluta skratta på kvällen när hon skickade denna bild.

måndag 12 augusti 2024

Glassss!!

Går runt och charmar alla på hela glassfabriken.

Lillsötan på förskolan

Har lärt sig skrapa av tallriken efter maten och nu är det göra halsband, här går det undan med nya saker varje dag!

Redo för ny vecka

söndag 11 augusti 2024

07.07 tåget

Hann de med imorse och nu har de ätit bao buns och ska ge sig ut på stan. Härligt att vara sjutton år!
Och storlillan är på väg till lantstället på Tyresö eller nåt sånt. Så hon har det också jättebra.
Därhemma ska mamma tvätta vidare alla sommarens tvätt från stugan. Och det är lite symboliskt för igår tyckte Margit att mamma skulle sitta i lilla lekstugan medan alla andra hoppade studsmatta. När mamma försökte gå ut ropade lillan nej! Och sa: lilla stuga! Så då passar det bra att mamma håller sig i kök och tvättstuga även idag.

Också dopp

Äntligen dags för sjön runt

fredag 9 augusti 2024

Med infravärmen på

Har vi det hur gottigt som helst!

Fika inne

Nu kom regnet och det smattrar i uterummet.